Cautare

3328 de rezultate pentru "infractiuni accidente rutiere soferul toareg beat alergat politia pitesti" (3.86 secunde)
In localitatea Adamclisi, soferul a pierdut controlul volanului, autoturismul a iesit de pe carosabil, s-a izbit intr-un copac de pe marginea soselei si s-a rasturnat intr-o rapa. ... Politistii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere incearca acum sa afle cauzele producerii accidentului.
Un sef din Politia Locala din Alba Iulia a fost condamnat la inchisoare cu suspendare, dupa ce s-a urcat baut la volan si s-a rasturnat cu masina.
Camionul, care tracta o remorca pe care se aflau opt autoturisme, a fost cuprins de incendiu pe drumul expres dintre Craiova si Pitesti. Din fericire, soferul nu a fost ranit, insa pagubele sunt uriase.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, „baronul“ PSD Marian Oprisan (foto), s-a ales cu o amenda contraventionala de la Politia Rutiera dupa ce si-a parcat neregulamentar masina.
105/200 privind transporturile rutiere (...)".
Ce poate fi mai rau decat sa te prinda politia fara cauciucuri de iarna? ... 5/2011, pentru aprobarea unor reglementari privind cresterea siguranței rutiere, intra in vigoare de azi, modificand anumite articole din Codul Rutier (OUG nr. ... Atributii sporite pentru ARR Nu doar politia poate verifica, insa, cauciucurile.
Directia Publica de Venituri din cadrul Primariei Targu Jiu ocupa primele locuri in tara raportat la incasari si numarul de locuitori, in ceea ce priveste numarul amenzilor rutiere, si nu numai, transformate in munca in folosul comunitatii.
Cotidianul La Repubblica de la Roma scrie ca este vorba despre unul dintre cele mai grave accidente rutiere inregistrate in Italia si in intreaga Europa in ultimii ani, ultimul avand loc in martie 2012 in Elvetia, unde au murit 28 de persoane, printre care 22 de copii.
Soferul a declarat in fata politistilor de la Rutiera ca, incercand sa evite un caine, a tras stanga de volan.
„Ca urmare a cazului Pitesti, permisele care au fost obtinute prin savarsirea unor acte de coruptie vor fi retrase. ... „Celor 3.500 de persoane, care acum sunt identificate in aceasta situatie in cazul Pitesti, le vom retrage permisul de conducere.
Si acesta nu este singurul dosar in care Nicolae Marghiol este cercetat pentru comiterea unor astfel de infractiuni. ... Dosarul este in lucru la Politia Ciocarlia. ... Au fost recuperate doar 1120 tone, iar dosarul se afla la Politia Medgidia pentru cercetari.
La Politia Basarabi s-au solutionat, in 2006, 42 de dosare, care initial erau cu autor necunoscut, iar in 2007 au fost gasiti autorii a 15 fapte si au fost solutionate 103 dosare care se refereau la fapte penale.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
Politia Economica arunca vina pe instante, iar acestea sustin ca dosarele de evaziune sunt mai complicate.
accidente, accidente de munca, sinucideri sau alte morti care pot fi catalogate drept subite. Instrumentarea dosarelor avand ca obiect mortile suspecte are rolul de a stabili existenta sau inexistenta unei infractiuni contra vietii.
"In curba, din cauza vitezei, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat in cele doua autospeciale stationate regulamentar pe carosabil. Soferul avea o alcoolemie de 0,26 miligrame de alcool pur in aerul expirat", a declarat subcomisar Ioan Manole de la Politia Rutiera Iasi.
Soferul a facut un tur de pista pe contrasens si desi i s-a semnalizat sa opreasca, acesta a accelerat si a trecut printre copiii opriti in grila de start, cu peste 100 km/h.
"Soferul unui autoturism Opel a patruns pe contrasens si a izbit frontal o masina inmatriculata in Arad. ... De asemenea, au fost ranite patru persoane, printre care un copil mic", a declarat, la fata locului, subcomisarul Sandu Murariu de la Politia Rutiera Sibiu.
Soferul a anuntat imediat politia, iar barbatul a fost retinut si audiat. ... In autobuz se mai aflau opt persoane, care au alertat soferul, iar acesta a sunat la 112", a declarat luni seara Liviu Nagy, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.
google-analytics.com